Micuţa Mikaela mănâncă întotdeauna preparate sănătoase cu ingrediente organice, niciodată cumpărate de la supermarket.
"Petrec cam 2 ore pe zi în bucătărie, maximum 3, şi cam tot ce gătesc îmi iese bine, mai ales atunci când gătesc pentru prima oară un anumit fel de mâncare. Am foarte multe reţete de la bunica mea şi mai ales faimoasa ei reţetă de cozonac, care îmi iese foarte bine, iar acum învăţ să fac sarmale, pentru că nu mi-au ieşit din prima şi vreau să mai încerc. Îmi place să combin arome într-un mod inedit, de exemplu gătesc un pui la cuptor cu măr, miere şi scorţişoară şi îmi iese senzaţional, aceasta fiind una dintre reţetele mele cele mai apreciate de Mihai. Pentru mine contează foarte mult felul în care este aranjată mâncarea în farfurie şi dau acestui aspect o importanţă foarte mare, mai ales la ocaziile speciale", a declarat Iulia pentru PRO TV Magazin.
Soţia lui Mihai Albu a vorbit despre meniul fetiţei sale. "Mikaela nu mănâncă două zile aceleaşi lucruri aproape niciodată. În fiecare zi îi pregătesc sucuri proaspete de fructe şi felurile principale de mâncare, care variază în fiecare zi. Din meniul ei nu lipsesc peştele proaspăt şi ouăle de ţară", a spus ea.
Micuţa Mikaela mănâncă întotdeauna preparate sănătoase cu ingrediente organice, niciodată cumpărate de la supermarket.
"Petrec cam 2 ore pe zi în bucătărie, maximum 3, şi cam tot ce gătesc îmi iese bine, mai ales atunci când gătesc pentru prima oară un anumit fel de mâncare. Am foarte multe reţete de la bunica mea şi mai ales faimoasa ei reţetă de cozonac, care îmi iese foarte bine, iar acum învăţ să fac sarmale, pentru că nu mi-au ieşit din prima şi vreau să mai încerc. Îmi place să combin arome într-un mod inedit, de exemplu gătesc un pui la cuptor cu măr, miere şi scorţişoară şi îmi iese senzaţional, aceasta fiind una dintre reţetele mele cele mai aprec