O investiţie de 300.000 de euro a transformat fosta casă a lui Ion Luca Caragiale într-un restaurant sub numele de La Union care aminteşte de Bucureştiul de la începutul secolului XX , se arată într-un comunicat remis de restaurant.
"Am transformat fosta casă a lui Caragiale într-un restaurant cochet care te smulge din cotidian şi te duce pentru câteva clipe în Bucureştiul de la începutul secolului XX. S-a urmărit crearea unui spaţiu deosebit, respectând arhitectura şi istoria casei, care să îmbine eleganţa cu un serviciu de excepţie. Din aceste motive, mare parte din bani au fost investiţi în amenajarea restaurantului", a declarat Cristian Mihai Balint, proprietarul La Union.
60% din investiţie a fost direcţionată către reabilitarea structurală, restaurarea elementelor arhitecturale originale şi amenajarea interioară, iar restul de 40% a fost investit în aparatură şi utilaje.
"Le oferim celor care ne calcă pragul ospitalitatea şi savoarea bucatelor de altădată. Până la urmă, totul se completează: o bucătărie românească de excepţie, preparate internaţionale rafinate şi o poziţionare excelentă prin localizarea restaurantului în centrul pitoresc al Bucureştiului. Dacă serviciile nu ar fi impecabile, povestea nu ar mai suna la fel", a adăugat Cristian Mihai Balint, proprietarul La Union.
Restaurantul, aflat pe strada Ion Luca Caragiale, nr. 21-23, este un fel de maşină a timpului: muzica, bucatele, atmosfera şi serviciile duc clienţii pentru câteva ore în altă lume. "Încă de la intrare, locul acesta pare să spună o poveste", spune proprietarul.
În continuare, La Union anunţă o serie de evenimente care vor exploata latura culturală pe care o are în spate, promiţând multe surprize.
O investiţie de 300.000 de euro a transformat fosta casă a lui Ion Luca Caragiale într-un restaurant sub numele de La Union care aminteşte de Bucureştiul d