Târgul de produse tradiţionale şi ecologice desfăşurat în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului a ajuns la ediţia a şasea şi va fi organizat, la 11 şi 12 iunie, între orele 10:00-18:00. De această dată vor fi prezenţi peste 15 producători din judeţele Sibiu, Alba şi Mureş, ce vor expune delicioase plăcinte de casă, turtă dulce, prăjituri săseşti, produse apicole, pâine coaptă pe vatră, cozonaci, brânză, unt, caş, produse din lapte de capră, preparate din carne, condimente, ţuică, ceaiuri, siropuri, dulceţuri şi multe alte delicatese culinare româneşti. Nu vor lipsi mâncărurile preparate la ceaun: cocoloş cu brânză, tocană de oaie, păstramă de oaie la grătar. Târgul se înscrie în proiectul dezvoltat de Fundaţia ADEPT Transilvania de sprijinire a micilor fermieri. Evenimentul se va desfăşura din două în două săptămâni, până la jumătatea lunii octombrie 2011.
Târgul de produse tradiţionale şi ecologice desfăşurat în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului a ajuns la ediţia a şasea şi va fi organizat, la 11 şi 12 iunie, între orele 10:00-18:00. De această dată vor fi prezenţi peste 15 producători din judeţele Sibiu, Alba şi Mureş, ce vor expune delicioase plăcinte de casă, turtă dulce, prăjituri săseşti, produse apicole, pâine coaptă pe vatră, cozonaci, brânză, unt, caş, produse din lapte de capră, preparate din carne, condimente, ţuică, ceaiuri, siropuri, dulceţuri şi multe alte delicatese culinare româneşti. Nu vor lipsi mâncărurile preparate la ceaun: cocoloş cu brânză, tocană de oaie, păstramă de oaie la grătar. Târgul se înscrie în proiectul dezvoltat de Fundaţia ADEPT Transilvania de sprijinire a micilor fermieri. Evenimentul se va desfăşura din două în două săptămâni, până la jumătatea lunii octombrie 2011.