„Cum rezistă castraveciorul românesc atacului E.coli” (România Liberă). „Cazul Dragnea: blocarea banilor UE este iminentă” (Adevărul). „Generaţia etnobotanicelor. Copilul de 10 ani care îşi injectează "legale": "E ca şi cum aş avea, aşa... multă ciocolată în burtă" (Gândul). „Huidu: Nu îmi aduc aminte cum este Dincolo” (Evenimentul Zilei). „Bătălia finală pentru Chişinău şi soarta Transnistriei” (România Liberă).
„20% dintre medici au renunţat la protest, restul taxează consultaţiile”, aflam din Evenimentul Zilei. Din peste 11.000 de medici de familie din România, aproape 2.000 au semnat contract cu asigurările. Dacă până acum au oferit consultaţii gratuite, de azi, pacienţii vor scoate din buzunar aproximativ 20-25 de lei pentru o consultaţie. Pentru a menţine cabintele pe linia de plutire, medicii se vor concentra pe cazurile mai grave şi mai puţin pe controalele de rutină.
„Cum rezistă castraveciorul românesc atacului E.coli”. România Liberă observa că deşi Germania a recunoscut că nu castraveţii sunt responsabili pentru epidemia de E.coli, unul dintre primii doi producători din România a ajuns deja pe butuci. În urma scandalului E.coli, vânzările de castraveţi de pe piaţa internă au scăzut cu 80%. În acelaşi timp, un alt mare producător român de castraveţi continuă să exporte zilnic 100 tone de legume în UE.
„Terorismul alimentar, o spaimă la modă”. În Adevărul citim că temerile privind existenţa unei mâini criminale în cazul contaminărilor cu E.coli ucigaş câştigă teren. Numărul deceselor provocate de bacteria ucigaşă a ajuns la cel puţin 24 în Germania. Un gram de E.coli enterohemoragic poate infecta întreaga omenire.
Alt subiect din Adevărul – „Cazul Dragnea: blocarea banilor UE este iminentă”. Procedurile în baza cărora s-au dat banii UE în România au deficienţe grave. Acest lucru rezultă în urma auditului preliminar făcut de Com