Organizaţia Mondială a Sănătăţii a anunţat că celularele sunt cancerigene. Gândind la rece, suntem înconjuraţi de obiecte cancerigene pe care le utilizăm frecvent potrivit healthy.kudika.ro.
Cafeaua. Potrivit Huffington Post, cercetările au arătat că șase căni de cafea pe zi pot scădea riscul de cancer la prostată, în timp ce consumul a cinci căni de cafea pe zi descrește considerabil și riscul cancerului la sân până la 57%. Pe de alta parte, alte studii arată că două căni de cafea pe zi ar putea crește riscul de cancer de plămâni cu 14 procente.
Murăturile. Consumul de legume murate poate crește riscul diferitelor tipuri de cancer, inclusiv cel al esofagului și cancerul stomacului.
Alcoolul este vinovat pentru 10 procente din toate tipurile de cancer întâlnite la bărbați și 3 procente la femei, iar potrivit unui studiu recent, consumul exagerat de băuturi alcoolice mărește riscul de cancer de sân, gât și ficat.
Solarul. Un studiu recent a arătat că riscul acestui tip de cancer, crește alarmant cu 75 de procente, atunci când folosiți solarele înainte de a împlini vârsta de 30 de ani.
Pudra de talc conține azbest, care nu mai este folosit în zilele noastre, tocmai din cauza proprietăților sale cancerigene. Potrivit Cancerg.org, pudra care nu conține această minerală fibroasă, folosită în prezent, crește riscul de cancer ovarian cu 30%, daca este utilizată în apropierea zonei genitale, deoarece pudra poate patrunde cu ușurință prin vagin, uter și tuburile falopiene.
Terapia de înlocuire a hormonilor constă în administrarea de estrogen sau progesteron pentru a elibera simptomele menopauzei, printr-o pastilă, un plasture sau un inel care administrează substanțe.Acest tratament a provocat numeroase cazuri de cancer la sân, ovarian, endometrial sau cancer uterin. De aceea doctorii recomandă administrarea acestori hormoni în cea mai mică d