Preferaţi să plecaţi în vacanţă cu o cursă low-cost în locul uneia de linie? Înainte de a vă urca în avion, aveţi grijă să nu vă fie nici foame, nici sete, deoarece în cazul în care veţi consuma ceva la bord, trebuie să scoateţi bani în plus din buzunar. Iată care sunt tarifele practicate: Preferaţi să plecaţi în vacanţă cu o cursă low-cost în locul uneia de linie? Înainte de a vă urca în avion, aveţi grijă să nu vă fie nici foame, nici sete, deoarece în cazul în care veţi consuma ceva la bord, trebuie să scoateţi bani în plus din buzunar. Iată care sunt tarifele practicate:
Potrivit publicaţiei Capital, unul din cinci pasageri care călătoresc la bordul unui avion al unei companii low-cost comandă o băutură sau un sendviş. Iată ofertele de la bordul avioanelor celor mai populare companii aeriene low-cost de pe piaţa locală:
La Blue Air preţul unui sendviş este de 4 euro, în timp ce un suc carbogazos costă 2 euro. De asemenea, Blue Air vinde mere româneşti “La moşie” pentru 50 de cenţi bucata, dar şi supă instant, al cărei preţ este de 3 euro. Punga cu napolitane costă 2 euro, iar cea cu minicroasant, 3 euro.
Compania Germanwings serveşte la bordul avioanelor cafea şi ceai la 2,5 euro, în timp ce o şampanie costă 12 euro, o ciocolată, 3,5 euro, iar o brioşă, 2 euro.
Cappuccinoul băut în avioanele operate de Wizz Air costă 3 euro.
Un meniu care include bere, alune sau covrigei costă 4 euro, iar cele cu o băutură alcoolică şi un energizant - între 7 şi 9 euro. La Germanwings, cel mai ieftin meniu este 4,5 euro şi include o băutură caldă, o brioşă şi o ciocolată, iar cel mai scump costă 6,5 euro, pasagerul primind o băutură (bere, apă sau suc), un sendviş şi o ciocolată.