Senzaţie. Cristiana Copos pare că este atentă la hârtii, dar ea savurează deliciosul pateu Înfulecă. Încântată de gustul desăvârşit, Cristiana Copos pare să nu se sature de micuţul aperitiv Relaxare. Pe una din aleile din zona Dorobanţi, doamna Copos îşi lasă corpul să se bucure Satisfăcută. În ţinuta lejeră de plimbare, soţia lui George Copos se îndreaptă liniştită spre casă Cristiana Copos a lăsat deoparte ţinuta de business şi, îmbrăcată în trening şi tricou, a pornit la o alergare prin înverzitul Herăstrău. Ea ştie foarte bine că vestimentaţia de sezon presupune o siluetă cât de cât decentă, care nu se obţine fără un dram de efort. La întoarcere, paparazzii CANCAN au fotografiat-o pe soţia lui George Copos intrând într-una din cofetăriile familiei, situată în Dorobanţi. Surprinsă de o poftă subită, a dat uitării ora de alergare când a văzut tava cu pateuri.
Ispita a fost prea mare: rumenit, fraged, abia scos din cuptor, micul pateu cu brânză s-a dovedit irezistibil, iar Cristiana l-a devorat din două înghiţituri. Ca să nu pară că a cedat aşa de uşor unei plăceri atât de mărunte şi că a intrat în cofetărie doar pentru pateu, şefa a răsfoit preţ de două minute nişte hârtii, pe care le-a cerut, uşor distrată, angajatei. Apoi a plecat, încântată că şi-a făcut pofta şi a păstrat şi aparenţele. În drum spre casă, părea că toată lumea e a ei. Fericită, relaxată, făcea gesturi largi pe stradă, de parcă ar fi vrut să îmbrăţişeze pe oricine i-ar ieşi în cale. O zi plină de bucurii...
Reţetă de pateu cu brânză
Cei care vor să se simtă la fel de bine ca şi Cristiana Copos trebuie să ştie că pateurile cu brânză se fac relativ simplu: este nevoie de făină, margarină, smântână, un ou, iar pentru conţinut trebuie brânză de vaci, brânză feta şi puţin parmezan. Pentru ca aluatul să fie fraged, trebuie ţinut o oră la frigider. Cine vrea, le presară cu mac