Spectacolul "My Dream" include, în afară de arta tradiţională chineză, şi momente speciale, dedicate fiecărei ţări unde performează artiştii de la China Disabled People’s Performing Art Troupe (CDPPAT).
În cinstea fiecărui popor şi în semn de mulţumire pentru interesul arătat spectacolului lor, artiştii chinezi cântă două melodii în limba ţării-gazde. Momentele muzicale sunt pregătite cu grijă, din timp.
Cei doi solişti – Yang Haitao şi Zumu Laiti – aleg câte o melodie reprezentativă pentru fiecare ţară, potrivită cu abordarea masculină, respectiv feminină. Pentru spectacolul din 15 iunie de la Sala Palatului, solista Zumu Laiti va interpreta un cântec din repertoriul Mariei Tănase, pe care o admiră pentru vocea sa unică. Zumu a descoperit că îşi îmbogăţeşte tehnicile de interpretare vocală studiind piesele Mariei Tănase. La rândul său, solistul Yang Haitao a ales o piesă bărbătească, curajoasă, într-un registru total diferit. I-a plăcut mesajul cântecului care l-a făcut să zâmbească şi crede că este "unul dintre cele mai inspirate cântece de dragoste din vremea actuală". Yang Haitao a ales "Cele două cuvinte". Pe măsură ce studiază piesa, artistul este tot mai încântat şi a mărturisit că i-ar plăcea să ducă mesajul trupei Taxi mai departe în lume.
Spectacolul "My Dream" de la Sala Palatului va fi o demonstraţie că arta nu are limite de spaţiu, limbaj sau de natură fizică. Mesajul artiştilor din China: dacă visezi şi îţi doreşti cu adevărat poţi depăşi orice frontieră. "Arta lor poate trezi înţelegerea noastră profundă faţă de viaţă şi lume şi poate să ne dea putere – scria Bill Clinton în Cartea de Onoare a trupei. Artiştii talentaţi din acest grup extraordinar reflectă atât capacităţile persoanelor cu dizabilităţi, cât şi beneficiile enorme pe care le putem câştiga din implicarea lor deplină în societatea noastră. Ei ne provo