Actorul are câteva reţete la care este specialist, pentru că de cele mai multe ori improvizează, iar rezultatul este unul delicios. De cele mai multe ori, lui îi revine sarcina de a spăla vasele.
"În general, bucătăria este teritoriul Graţielei. Eu sunt foarte priceput la spălatul vaselor, însă cunosc câteva feluri de mâncare pe care le gătesc foarte bine: ciuperci umplute, muşchi de vită în sos gorgonzola cu garnitură de broccoli, salată de ton, ouă ochiuri şi prepar cele mai bune sandviciuri", a declarat Andrei Duban pentru PRO TV Magazin.
Actorul are câteva reţete la care este specialist, pentru că de cele mai multe ori improvizează, iar rezultatul este unul delicios. De cele mai multe ori, lui îi revine sarcina de a spăla vasele.
"În general, bucătăria este teritoriul Graţielei. Eu sunt foarte priceput la spălatul vaselor, însă cunosc câteva feluri de mâncare pe care le gătesc foarte bine: ciuperci umplute, muşchi de vită în sos gorgonzola cu garnitură de broccoli, salată de ton, ouă ochiuri şi prepar cele mai bune sandviciuri", a declarat Andrei Duban pentru PRO TV Magazin.