Numeroşi ziarişti şi oameni de afaceri care l-au cunoscut pe Mihai Cârciog au ţinut să îşi ia rămas bun de la el, atât în foaierul Casei Presei Libere, unde a fost depus joi, cât şi vineri, la cimitir. Printre aceştia, Sorin Roşca Stănescu, George Copos sau Mihai Tatulici. Cu toate că a trăit în ultmii ani la Viena, unde a şi încetat din viaţă, Mihai Cârciog a fost înmormântat în capela familiei sale din Cimitirul Bălăneanu, întrucât nu şi-a dorit să "rămână pe tărâm străin". Cei care s-a aflat la căpătâiul său au avut ce povesti: Mihai Cârciog le fusese patron, dar în acelaşi timp şi prieten şi îi trata pe toţi egal, fără a face "caz" de succesul social şi puterea sa financiară. A fost condus la groapă aşa cum, probabil, şi-a dorit: înconjurat de ziarişti mândri că au lucrat cu el şi că le-a fost un şef pe cinste.
Mihai Cârciog a încetat din viaţă în noaptea de sâmbătă spre duminică, 12 iunie, într-un spital din Viena, în urma unei complicaţii post-operatorii. Avea 71 de ani. De numele său sunt legate cele mai de succes titluri ale presei româneşti de după Revoluţie - cotidianul „Evenimentul zilei", săptămânalul „Academia Caţavencu", revistele „VIP", „Expres" şi „Expres Magazin". Înainte de Decembrie 1989, Mihai Cârciog a a lucrat şi ca linotipist la Combinatul Poligrafic Casa Scânteii. Din acest motiv, jurnaliştii prezenţi la slujba de înmormântare au decis să le propună autorităţilor ca o piaţă sau o stradă din capitală să se numească "Mihai Cârciog".
Numeroşi ziarişti şi oameni de afaceri care l-au cunoscut pe Mihai Cârciog au ţinut să îşi ia rămas bun de la el, atât în foaierul Casei Presei Libere, unde a fost depus joi, cât şi vineri, la cimitir. Printre aceştia, Sorin Roşca Stănescu, George Copos sau Mihai Tatulici. Cu toate că a trăit în ultmii ani la Viena, unde a şi încetat din viaţă, Mihai Cârciog a fost înmormântat în ca