Tulcenii mai au doar astăzi posibilitatea să deguste bunătățile expuse de producătorii tradiționali din toată țara. Oferta este extrem de variată: produse din carne de porc, gâscă, pui, oaie sau vită, naturale, brânzeturi şi afumături, telemea de oaie, brânza de burduf, simplă şi multe altele.
Sunt prezenți producători din Bran Moeciu, Braşov, Botoşani, Argeş, Galaţi, Mărginimea Sibiului, Vama Buzăului, Constanţa şi Dâmboviţa. Desertul a venit de la Maramureș, cu prăjituri de casă, din Harghita, cu Kurtos Kalacs, din Arad cu halviţa tradiţională din miere cu alune, ciocolată de casa, grilas şi salam de biscuiți sau din Pitești cu covrigi, nuga, turtă dulce tradiţională, acadele şi susan, cozonaci de casă tradiţionali, dar şi dulceţuri şi siropuri din Suceava. Spre deosebire de prima ediție, sunt prezenți și producători apicoli de la Cumpăna, cu miere de diverse sortimente, polen, propolis.