Philips a initiat in Romania o campanie de retragere voluntara pentru un total de 17.000 de uscatoare de par la care exista pericol de incendiu daca aparatul este lasat in priza si dupa utilizare. Nu s-a produs niciun accident, insa compania inlocuieste ca masura de precautie cinci modele de uscatoare pliabile produse intre februarie 2006 si aprilie 2011. Campania de retragere a inceput in 21 iunie.
In cazuri foarte rare, uscatorul de par se poate supraincalzi atunci cand este lasat conectat la sursa de electricitate. Acest fapt poate prezenta un potential pericol de incendiu, chiar si atunci cand aparatul este oprit, precizeaza compania.
Produsele la care se face referire sunt:
Philips Salon Essential Hairdryer HP4930
Philips Salon Essential Hairdryer HP4931
Philips SalonDry Travel Hairdryer HP4940
Philips SalonDry Travel Hairdryer HP4829
Philips SalonDry Travel Hairdryer HP8296
Philips mai spune ca studiile interne au aratat ca intrerupatorul pornit/oprit se poate supraincalzi la sfarsitul duratei sale de viata (in medie circa 10.000 de utilizari). Philips mai spune ca si prospectele produselor mentioneaza ca aparatul nu trebuie lasat in priza dupa utilizare.
Clientii pot afla aici daca aparatul lor este inclus in rechemare. Philips a initiat in Romania o campanie de retragere voluntara pentru un total de 17.000 de uscatoare de par la care exista pericol de incendiu daca aparatul este lasat in priza si dupa utilizare. Nu s-a produs niciun accident, insa compania inlocuieste ca masura de precautie cinci modele de uscatoare pliabile produse intre februarie 2006 si aprilie 2011. Campania de retragere a inceput in 21 iunie.
In cazuri foarte rare, uscatorul de par se poate supraincalzi atunci cand este lasat conectat la sursa de electricitate. Acest fapt poate prezenta un potential per