Răzvan nu e diferit faţă de antrenamentele de la echipanaţională. Vorbeşte la fel, testează acelaşi sistem de joc, şichiar şi jucătorii încep să fie aceiaşi. Numai că, parcă aicicuvântul lui are altă greutate.
E o diferenţă imensă între Mogoşoaia şi Sankt Urlich. În primalocaţie, după garduri, pândea o armată de ziarişti care aşteptamăcar un gest care să semene a neînţelegere între el şi Mutu, darşi un batalion de oameni de fotbal gata de o ceartă pe tema: "De cejoacă x şi nu joacă y". La Sankt Urlich, de după munţi nu pândescpoate decât urşii.
4-4-1-1şi joc pe benzi
Sistemul pe care îl testează pare similar cu cel încercat la echipanaţională. 4-4-1-1, cu Cassio vârf împins şi, surpriză, cu Roman înspatele lui. Asta pentru că Deac a fost încercat şi în bandadreaptă, de unde trebuie să iasă acţiunile periculoase pentruadversari. Ideea e simplă: translaţie rapidă, una sau maximum douăatingeri, şi mingea scoasă pe margini. Şi aici începe parteagrea.
În careu,ca la baschet!
Viteza e ceea ce Răzvan le cere elevilor săi. Din momentul în caremingea ajunge aproape de poartă, antrenorul începe să numere. Iarîn maximum cinci secunde trebuie să finalizezi. Altfel, faza seîncheie. Exact ca la baschet, când sub panou ai doar trei secundepentru a arunca la coş. Decisivi în această filosofie suntatacanţii centrali Herea şi Cassio.
Pancu eşeful
Daniel Pancu se antreneză separat faţă de restul lotului. Veteranulgiuleştenilor a făcut şedinţe de stretching cu preparatorul fizicşi, la final, când se exersau fazele fixe, a stat atent şi chiarl-a certat pe Grigorie pentru că nu centra suficient de sus.
Tensiunila miuţă
Partea cea mai încinsă a antrenamentului de ieri a fost miuţa dedupă. Un cinci la cinci pe teren mic între oamenii din staff, carea durat aproximativ o jumătate de oră. Răzvan (foto jos) a fost