E prea cald ca să mai gătim, aşa că, în această perioadă, preferăm nişte sendvişuri delicioase în locul unei farfurii de ciorbă sau de mâncare. Ca să ne ţină de foame însă, nu ne putem mulţumi cu unele simple. Vă propunem patru reţete gustoase şi rapide, care vă vor face să simţiţi că aţi mâncat pe săturate. E prea cald ca să mai gătim, aşa că, în această perioadă, preferăm nişte sendvişuri delicioase în locul unei farfurii de ciorbă sau de mâncare. Ca să ne ţină de foame însă, nu ne putem mulţumi cu unele simple. Vă propunem patru reţete gustoase şi rapide, care vă vor face să simţiţi că aţi mâncat pe săturate.
Ingrediente: un baton mare, două frunze de salată, câteva rondele de ardei gras roşu şi galben, o jumătate de castravete murat, 12 chifteluţe de pui, trei felii de caşcaval, câteva rondele de roşie şi de ceapă, câteva măsline fără sâmburi, ketchup.
Mod de preparare: batonul se taie în două, pe lung. În interior, se aşază frunzele de salată verde, apoi rondelele de ardei gras roşu şi de ceapă. Castravetele murat se feliază şi se aşază peste acestea. Deasupra se pun chifteluţele, ketchupul, feliile de caşcaval, apoi rondelele de roşie, de ardei gras galben şi de măsline.
Ingrediente: două lipii arăbeşti, patru felii de şuncă, două roşii potrivite, două ouă fierte tari, patru frunze de salată, două linguri de maioneză.
Mod de preparare: se întind lipiile, se ung cu câte o lingură de maioneză, apoi se aşază pe ele, centrat, câte două frunze de salată şi două felii de şuncă, roşiile tăiate cubuleţe şi ouăle feliate. Se rulează strâns şi se servesc proaspete.
Ingrediente: două bucăţi de baghetă de circa 12 cm, şase chifteluţe rotunde din carne de pui, două felii de caşcaval, două linguri de sos pentru spaghete condimentat.
Mod de preparare: se taie baghetele în două, pe lung, şi se aşază câte trei chifteluţe în inter