Pentru hackerii grupaţi sub numele Lulz Security, distracţia şi nu profitul financiar este motivaţia principală; fie că este vorba de agenţii guvernamentale, trusturi de presă sau companii de securitate, nimeni nu se poate considera în siguranţă când cei de la Lulz îşi propun să spargă un site. Primul atac care a purtat semnătura LulzSec a avut loc în luna mai, când hackerii au furat de pe siteul postului de televiziune Fox News parolele utilizatorilor şi o listă cu 73.000 de persoane care doreau să participe la una dintre cele mai de succes emisiuni din Statele Unite. Câteva zile mai târziu, gruparea publica lista tranzacţiilor făcute la 3.100 de bancomaturi din Marea Britanie. Următoarea victimă a fost postul public de televiziune din SUA, PBS.
Activitatea grupului a devenit şi mai intensă luna aceasta: pe 2 iunie, LulzSec a anunţat că a sustras de pe siteul corporaţiei Sony datele câtorva mii de utilizatori - inclusiv nume, parole, adrese de e-mail şi fizice şi date de naştere. Două zile mai târziu, hackerii au penetrat şi modificat siteul organizaţiei Infragard, afiliată cu FBI. Apoi viteza a crescut: în ziua următoare, membri ai grupării s-au infiltrat în serverele altui gigant al industriei electronice, Nintendo, fără a provoca însă pagube; pe 9 iunie, LulzSec a trimis un mesaj administratorilor IT ai Serviciului Naţional de Sănătate al Marii Britanii, atrăgându-le acestora atenţia asupra unor vulnerabilităţi în sistem şi asigurându-i totodată că nu au fost furate nici un fel de date.
Pe 11 iunie, hackerii au atacat siteul pornografic pron.com, obţinând datele a 26.000 de utilizatori - printre care şase persoane care s-au logat pe site folosind adrese de e-mail ale armatei şi unor instituţii guvernamentale ale SUA. Alte lovituri au urmat rapid: site-ul senatului american a fost spart pe 13 iunie, patru site-uri au fost atacate „la cererea