"Nu a fost nicio cerinţă exagerată din partea trupei, ba din contră au avut o idee extraordinar de creativă, ne-au cerut şase carturi de golf cu care să se mişte dintr-o parte în alta a locaţiei, Piaţa Constituţiei fiind foarte mare ne lua foarte mult timp să ajungem de la A la B", a declarat Denise Săndulescu, general manager D&D East Entertainment.
Bon Jovi are bucătarul său pe care îl ia oriunde s-ar duce, astfel că acesta va veni şi la Bucureşti.
"Bon Jovi şi-a dorit un backstage foarte comod cu diferite plante decorative în backstage, ornamente florale, pot să spun că am amenajat backstage-ul acum numai virtual în aşa fel, încât staful să aibă propria lui zonă şi bineînţeles Bon Jovi vine cu bucătarul lui care îl însoţeşte în turneu, căruia o să-i oferim un cort special pentru el şi pentru echipa lui", a mai spus Denise Săndulescu, conform Realitatea.
"Nu a fost nicio cerinţă exagerată din partea trupei, ba din contră au avut o idee extraordinar de creativă, ne-au cerut şase carturi de golf cu care să se mişte dintr-o parte în alta a locaţiei, Piaţa Constituţiei fiind foarte mare ne lua foarte mult timp să ajungem de la A la B", a declarat Denise Săndulescu, general manager D&D East Entertainment.
Bon Jovi are bucătarul său pe care îl ia oriunde s-ar duce, astfel că acesta va veni şi la Bucureşti.
"Bon Jovi şi-a dorit un backstage foarte comod cu diferite plante decorative în backstage, ornamente florale, pot să spun că am amenajat backstage-ul acum numai virtual în aşa fel, încât staful să aibă propria lui zonă şi bineînţeles Bon Jovi vine cu bucătarul lui care îl însoţeşte în turneu, căruia o să-i oferim un cort special pentru el şi pentru echipa lui", a mai spus Denise Săndulescu, conform Realitatea.