"Toate-s vechi şi nouă-s toate", sună un vers din Eminescu carese potriveşte perfect situaţiei de la Dinamo. Partea cu "lucrurilenoi" se referă la nivelul declarativ al şefilor de la Dinamo, careşi-au tot răcit gura cu exerciţii de imagine pe ideea de "NewDinamo". La aproximativ şase luni de la momentul în care remaniereaa fost anunţată, situaţia la Dinamo s-a schimbat, într-adevăr. Nu ela fel ca anul trecut, ci la fel ca acum doi ani!
Sistemulde joc: 4-4-2
Ciobotariu consiliat de Cornel Dinu n-avea cum să însemne altcevadecât 4-4-2. E formula pe care simbolul lui Dinamo o preţuieşte celmai mult şi pe care încearcă să o aplice de fiecare dată când i sedă ocazia să se implice la echipă. Iar Ciobotariu e şi el adeptulei, aşa că fluidizarea extremelor continuă să fie preţuită în"Ştefan cel Mare". 4-4-2-ul din prima repriză a fost unul mairigid, cu Dănciulescu singurul punct mai mobil prin coborârile luipână în linia de mijloc. Cel din a doua a fost mai flexibil, cuBakaj urcând mai mult de lângă Kone şi cu Alexe stând mai mult înspatele lui Ţucudean.
Apărarea- Moţi e şeful
Formula defensivă e cam la fel. Moţi e clar şeful. El dirijeazăapărarea, el comandă ieşirile la ofsaid, el îi strigă "Bravo!" luiGrigore după ce acesta face vreun tackling reuşit. Găman a jucat înrepriza a doua şi pare totuşi să fie prima opţiune lângă Cosmin,asta dacă iţele transferului său se vor descurca până la urmă.Valabil şi pentru partea dreaptă, unde Bărboianu n-are concurenţăcu Crăciun, ci cu comisiile federaţiei. Surpriza vine de pe stânga,unde apare Cristi Pulhac. Mai bronzat şi mai subţirel decât îlştiaţi.
Mijlocul- Surpriza Chiacu
Aici s-au mai făcut câteva permutări. Cătălin Munteanu a trecutmijlocaş stânga, Elis Bakaj joacă în centru, aproape de nivelul luiKone şi.. .cam atât. Mărgăritescu e acelaşi închizător tenace,