La cea de a X-a ediţie a Zilelor Reghinene, participanţii au consumat produse de la peste 50 de standuri. Standul cel mai căutat a fost cel al omului de afaceri Ioan Ţeugea unde au servit masa patru primari şi majoritatea personalităţilor prezente la eveniment. Explicaţia a fost simplă: Ioan Ţeugea a preparat două specialităţi culinare inedite: viţel ţinut în baiţ la proţap şi porc rumenit. “Primarii au fost foarte încântaţi de carnea de viţel, dar să fiu sigur că nu se vor bate pentru ciolanul cel mai mare i-am servit doar cu muşchii”, a declarat Ioan Ţeugea.
Acesta a mai precizat faptul că printre cele mai solicitate preparate de consumatori s-au numărat iahnia de fasole, sărmăluţele cu kaizer, tocăniţă de viţel, mititei, grătarele şi ciolan dezosat. Cele mai cerute mâncăruri au fost sarmale cu kaizer şi smântână, unde o porţie a costat 6 lei, mititelul 1,7 lei şi 6 lei 100 de grame de carne de viţel. “Cea mai curioasă comandă a fost din partea unor turişti din Germania care au luat şi ei parte la zilele municipiului nostru şi care au vrut carne de viţel în sânge, pentru că nu le place carnea foarte prăjită”, a precizat Ioan Ţeugea, care a recunoscut că vânzările au scăzut cu 30 % faţă de ediţia din anul 2010.
La cea de a X-a ediţie a Zilelor Reghinene, participanţii au consumat produse de la peste 50 de standuri. Standul cel mai căutat a fost cel al omului de afaceri Ioan Ţeugea unde au servit masa patru primari şi majoritatea personalităţilor prezente la eveniment. Explicaţia a fost simplă: Ioan Ţeugea a preparat două specialităţi culinare inedite: viţel ţinut în baiţ la proţap şi porc rumenit. “Primarii au fost foarte încântaţi de carnea de viţel, dar să fiu sigur că nu se vor bate pentru ciolanul cel mai mare i-am servit doar cu muşchii”, a declarat Ioan Ţeugea.
Acesta a mai precizat faptul că printre cele mai solicitate preparate de consu