"Am început cu stresul de dinaintea nunţii, rochia de mireasă nu este gata, mai avem de trimis nişte invitaţii şi mai sunt 11 zile până la nuntă", a declarat Graţiela, viitoarea soţie a lui Andrei Duban.
Deşi mai sunt multe de pus la punct, meniul pentru petrecerea de nuntă a fost stabilit.
"Am ales în meniu jambombeuri, cum le spunem noi specialităţilor culinare, dar avem şi sărmăluţe. La aperitiv, pe lângă jambombeuri avem şi salată de vinete cu roşii, pentru că este vară", a mai spus Graţiela. "Am început cu stresul de dinaintea nunţii, rochia de mireasă nu este gata, mai avem de trimis nişte invitaţii şi mai sunt 11 zile până la nuntă", a declarat Graţiela, viitoarea soţie a lui Andrei Duban.
Deşi mai sunt multe de pus la punct, meniul pentru petrecerea de nuntă a fost stabilit.
"Am ales în meniu jambombeuri, cum le spunem noi specialităţilor culinare, dar avem şi sărmăluţe. La aperitiv, pe lângă jambombeuri avem şi salată de vinete cu roşii, pentru că este vară", a mai spus Graţiela.