Hugo Desnoyer, cunoscut în Franta drept “măcelarul pentru staruri”, furnizor al Palatului Elysée şi al celor mai mari restaurante din Paris a deschis la Bucureşti o măcelarie împreuna cu Cristian Preotu, General Manager al lanţului de delicaterii Le Manoir.
Măcelaria Le Boucherie Francaise, prima de acest gen în Bucureşti, a fost deschisă cu o investiţie de 150.000 de euro şi aşteaptă în primul an o cifră de afaceri de 500.000 de euro.
De aici poţi cumpăra, alături de vinuri exclusiviste şi brânzeturi franţuzeşti, specialităţi de carne precum vita Aubrac, ce provine de la vite crescute pe muntele Aubrac situat la o altitudine de peste 1000 m, hrănite cu cereale şi iarbă, vita Limousine, cea mai savuroasă carne frantuzeasca, dar şi pui De Bresse şi de Patis, consideraţi cei mai buni pui din lume, crescuţi cu cereale şi ceaiuri pentru digestie.
Citeşte mai multe pe www.zf.ro
Hugo Desnoyer, cunoscut în Franta drept “măcelarul pentru staruri”, furnizor al Palatului Elysée şi al celor mai mari restaurante din Paris a deschis la Bucureşti o măcelarie împreuna cu Cristian Preotu, General Manager al lanţului de delicaterii Le Manoir.
Măcelaria Le Boucherie Francaise, prima de acest gen în Bucureşti, a fost deschisă cu o investiţie de 150.000 de euro şi aşteaptă în primul an o cifră de afaceri de 500.000 de euro.
De aici poţi cumpăra, alături de vinuri exclusiviste şi brânzeturi franţuzeşti, specialităţi de carne precum vita Aubrac, ce provine de la vite crescute pe muntele Aubrac situat la o altitudine de peste 1000 m, hrănite cu cereale şi iarbă, vita Limousine, cea mai savuroasă carne frantuzeasca, dar şi pui De Bresse şi de Patis, consideraţi cei mai buni pui din lume, crescuţi cu cereale şi ceaiuri pentru digestie.
Citeşte mai multe pe www.zf.ro