Compania “Transavia”, cel mai important producător de carne de pasăre din România a împlinit 20 de ani de existenţă. Conducerea societăţii comerciale care a reuşit în 2010 să cumuleze o cifră de afaceri de nu mai puţin de 432,15 milioane de lei se mândreşte astăzi cu 17 ferme de pui de carne, două ferme de reproducţie, două staţii de incubaţie, una dintre cele mai moderne fabrici europene de procesare a cărnii şi un produs din carne de pui care se regăseşte pe masa fiecărui român: Fragedo.
Eticheta “Transavia” nu se va pune vreodată pe produse de proastă calitate
Lider incontestabil pe piaţa avicolă din România, “Transavia” produce anual peste 50.000 de tone de carne de pasăre în fermele proprii, realizate în conformitate cu normele de calitate internaţionale, iar, potrivit inginerului Ioan Popa, preocuparea companiei va rămâne în continuare pentru producţia internă şi menţinerea calităţii produselor la cel mai înalt nivel. “Ne luptăm ca lumea să mănânce mai mult pui, deoarece este o carne sănătoasă şi pot să garantez că nu o să producem niciodată produse de proastă calitate. Eticheta Transavia nu se va pune vreodată pe produse care nu sunt de calitate”, a explicat Ioan Popa, patronul “Transavia”.
Ioan Popa a declarat că intenţionează să mai deschidă încă o fabrică de pui şi că, din fericire, criza economică nu a afectat activitatea companiei: “Noi nu am restructurat nici un om, iar cei care au fost daţi afară au fost daţi din cu totul alte motive sau au plecat de bunăvoie. Din contră, pot spune că în ultimul an am făcut chiar angajări. Angajaţii mei pot să confirme, 2009 a fost singurul an în care nu am mărit salariile, în rest, anual, acestea au crescut”.
În prezent, compania “Transavia” are 1.364 de angajaţi în 6 judeţe ale ţării şi un profit brut de 31,3 milioane de lei. “Am avut 20 de ani în care în fiecare an am avut profit şi am realiz