Fosta jurnalistă era revoltată că nu era apreciată la adevărata ei valoare. Ultima parte a vieţii ei seamănă cu cea a Mădălinei Manole. Sursa: FACEBOOK
Ecourile tragediei din cartierul Primăverii continuă să şocheze. Pe de o parte, anchetatorii fac eforturi să elucideze cauzele care au condus la deznodământul tragic în care o cunoscută jurnalistă, Cristina Verona, şi-a ucis mama şi apoi şi-a pus capăt vieţii. Pe de altă parte, cei care au cunoscut-o sau au lucrat cu ea dezvăluie amănunte care arată că specialista în PR trăia, în ultima vreme, drama unei neîmpliniri profesionale.
Se simţea nedreptăţită
George Butunoiu (foto dreapta), specialist în Resurse Umane, cel care a promovat- o şi a vorbit în ultimele zile de viaţă cu Cristina Verona, a povestit pentru EVZ amănunte din timpul dialogului cu fosta jurnalistă.
"Se simţea nedreptăţită, neapreciată la adevărata ei valoare. Absolventă ca şefă de promoţie şi cu o bogată experienţă profesională ea spunea că trăia într-o societate în care nu sunt apreciate valorile. Era de-a dreptul furioasă din această cauză", a povestit Butunoiu. El spune că, la o discuţie purtată la o cafea, Cristina şi-a vărsat of-ul neputinţei de a dobândi un post la nivelul pregătirii ei. "Era revoltată de faptul că vedea oameni mai slab pregătiţi care au ajuns în posturi de conducere", a declarat Butunoiu.
Panica
De asemenea, ea era din ce în ce mai afectată că, odată cu înaintarea în vârstă, nu se simţea împlinită, nici profesional şi nici familial. Specialiştii în resurse umane sunt de părere că neîmplinirile repetate pot conduce la o stare de panică. "Cristina face parte din acea categorie de oameni care, odată cu înaintarea în vârstă, simt că le scad şansele ocupării unei funcţii sau unui post pe măsura pregătirii lor. Atunci intervine acea stare de panică", explică George B