Meserias. Bucatarul Ionel Dima, "regele" meniurilor de la Stirbey, amesteca ieri in oala cu creveti Fericiti. Gabriela Firea si Florentin Pandele, la cununia civila Slujba. Bisericuta de pe domeniul Stirbey este inchisa acum pentru renovare, astfel ca ceremonia va avea loc in fata ei Petrecerea de nunta a Gabrielei Firea cu primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele, este cea mai mare, ca numar de invitati, pe care au gazduit-o Domeniile Stirbey in acest an. Adica vor veni 550 de invitati si 70 de artisti. O firma de design va decora salonul, dar si terasa, si locul din fata bisericutei, unde va avea loc ceremonia religioasa. Cum capela este in renovare, Gabriela si sotul ei isi vor reinnoi juramintele in aer liber.
Pregatiri. Mesele si scaunele, decorate pentru nunta Aranjament. Zece invitati vor sta la fiecare masa, iar ospatarii puneau deja tacamurile Fragile. Paharele erau carate cu mare grija de angajatii restaurantului Cel mai ocupat dintre toti era, insa, maestrul bucatar Ionel Dima. El a ajuns la Stirbey acum un an, dupa ce a lucrat in alte restaurante renumite. Unul dintre ele este Piatra Mare din Poiana Brasov, unde, in 2004, a avut loc una dintre cele mai mari reuniuni NATO: 2.500 de persoane, de la ministri, sefi de stat major si pana la inalti oficiali ai organizatiei. Toti au fost hraniti de Ionel Dima cu cele mai delicioase preparate. De maiestria lui vor profita sambata si invitatii mirilor, iar meniul cuprinde bucate traditionale, dar si delicatese exotice. Doua fantani cu ciocolata si mese cu fructe in cascada vor fi pregatite pentru petrecere, pe langa preparatele de baza. Tortul va avea cam 50 de kilograme si - surpriza! - va avea forma unui vapor.
Vor veni cu caleaşca
Gabriela Firea şi alesul său vor ajunge la restaurant cu o caleaşcă şi vor păşi pe un covor roşu care va acoperi aleea din faţa salonului. Pe