Scepticismul cu care Liviu Ciobotariu a fost privit la început afost spulberat odată cu fiecare meci pe care Dinamo l-a disputat.Antrenorul adus de la echipa a doua a reuşit să-şi mobilizezefotbaliştii, să creeze acea emulaţie necesară performanţei şi areadus în prim-plan o serie de jucători care păreau epuizaţi pentruDinamo. După cantonamentul din Austria se pot trage primeleconcluzii, cu ce s-a făcut bine şi unde mai este de lucrat până lastartul meciurilor oficiale.
1. Apărarea e mai exactă, dar "subţire"
Dinamo a primit 5 goluri în 7 partide de pregătire, o medie subjumătate din cea de la finalul sezonului trecut de Liga I: 1,52 degoluri primite pe meci. Rus e o revelaţie şi poate fi lejer soluţiape care "câinii" o caută pe flancul drept. Cuplul Grigore - Moţi dădin ce în ce mai puţine rateuri, iar singura problemă e bandastângă. Pulhac ar fi o soluţie sigură, dar vrea să plece, la fel şiScarlatache, una dintre alternative. Muşat şi Diabate nu auconvins.
2. Joacă la posesie şi cu playmaker
Tehnicianul e un fan al sistemului 4-4-2, cu mai multe variaţii,dar cel mai mult îi place cu un închizător clasic şi un jucătormult mai avansat în centru, dispecerul. Acolo au fost încercaţi perând Cătălin Munteanu şi Bakaj, iar primul chiar s-a remarcat.Albanezul a jucat mulţumitor şi ar putea înlocui cu brio plecareaunuia dintre Torje şi Alexe.
3. Atacul "înţeapă" cu sau fără "Săgeată"
Cu Dănciulescu, Ganea, Niculae şi Ţucudean, jucători care pot fititulari oricând, "câinii" nu par să ducă grija golurilor. ÎnAustria s-a ratat mult, dar şi aşa, chiar excluzând festivalul degoluri din ultima partidă, cu FC Kossen (17-0), Dinamo are o mediede 2,1 reuşite pe meci, peste cea din sezonul trecut. O problemă arfi plecarea lui Marius Niculae, care are un salariu prea mare, darechipa s-a descurcat bine şi în primele trei meciuri, cân