Restaurantul care se deschide miercuri în Sibiu are un meniu bazat pe reţete spaniole, italienești, şi portugheze.
CITIŢI ŞI:
C&A, Domo şi Kiabi vor deschide magazine în Mall la Sibiu
Miercuri, la ora 18.00, restaurantul Terracotta se deschide pe strada Dobrun, numărul 1, într-un spațiu cu design industrial, pe o structură de fontă construită în anul 1888.
Meniul restaurantului va conține o largă paletă de preparate, de la miel, porc, vită, paste și salate până la fantezii culinare din pește și fructe de mare, asortate cu trufe.
„Prospețimea este atu-ul bucătăriei mediteraneene. Folosim doar ingrediente de cea mai bună calitate și, foarte important, cât mai naturale. Veți regăsi rețete spaniole, italienești, portugheze și sunt convinsă că gustul și prospețimea lor vă vor surprinde”, spune managerul restaurantului Liviu Andrei.
Bucătarul restaurantului este de origine român, școlit și specializat în școlile culinare din Roma. Mâncărurile vor fi asortate cu o colecție impresionantă de vinuri, ce conține peste 80 de sortimente.
Toate preparatele sunt gătite într-o bucătărie deschisă, ce va face deliciul clienților interesați pasionați de gastronomie și interesați de secretele bucătăriei mediteraneene.
Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!
Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu: