Fiecare rest de mâncare este pus în borcane vidate, etichetate cu numele VIP-ului care şi-a pus gura pe el. La rândul lor, toate borcanele, 20 deocamdată, sunt expuse spre vânzare într-o vitrină. Pentru 340 de euro, fanii monarhiei britanice pot cumpăra resturile dintr-un desert mâncat de Prinţul Charles. Cinefilii, pe de altă parte, scapă cu mai puţin de 70 de euro, bani în schimbul cărora primesc câteva firimituri dintr-un croissant pe care l-au împărţit actorii Judi Dench şi Sir Ian McKellen.
Proprietarii cafenelei şI ai "Muzeului resturilor de mâncare", cum a fost numit dulapul cu borcanele, au pus bazele ineditei lor colecţii în 2004. Acum şapte ani, Michael şI Francesca Bannett l-au avut client pe fotograful David Bailey, care a comandat un sandviş. Britanicii au fost atât de încântaţi de oaspetele de seamă, încât au păstrat coaja sandivşului şI au pus-o într-un borcan, pentru a se lăuda cu ea. Cei doi spun că achiziţionarea resturilor celebrităţilor este un mod de a deveni părtaşi la viaţa lor. În plus, toată afacerea este pentru o cauză nobilă: patronii cafenelei donează toţi banii obţinuţi din vânzarea firimiturilor unei organizaţii care ajută copii bolnavi de cancer.
Fiecare rest de mâncare este pus în borcane vidate, etichetate cu numele VIP-ului care şi-a pus gura pe el. La rândul lor, toate borcanele, 20 deocamdată, sunt expuse spre vânzare într-o vitrină. Pentru 340 de euro, fanii monarhiei britanice pot cumpăra resturile dintr-un desert mâncat de Prinţul Charles. Cinefilii, pe de altă parte, scapă cu mai puţin de 70 de euro, bani în schimbul cărora primesc câteva firimituri dintr-un croissant pe care l-au împărţit actorii Judi Dench şi Sir Ian McKellen.
Proprietarii cafenelei şI ai "Muzeului resturilor de mâncare", cum a fost numit dulapul cu borcanele, au pus bazele ineditei lor colecţii în 2004. Acum şapte ani, Mic