Conducerea FCM-ului ar fi încântată de o mutare pe un „Municipal” modernizat. Primăria a obţinut în 2010 stadionul şi întreg parcul Municipal de la Ministerul Tineretului şi Sportului şi promitea construirea unui complex sportiv de nivel european.
Clujul va inaugura în toamnă Cluj Arena, în timp ce echipa locală a Târgu-Mureşului, FCM, joacă pe un stadion care cu nu îndeplineşte criteriile pentru disputarea unor partide importante, europene. Asta în timp ce arena stadionul Municipal se degradează pe zi ce trece şi zace nefolosită în umbra stadionului Transil.
Primăria a primit anul trecut de la Ministerul Tineretului si Sportului fostul stadion municipal pe care ASA Târgu-Mureş aduna mii de spectatori la meciuri. În plus, municipalitatea a pus mâna şi pe terenurile de sport din complexul de agrement „Weekend”. Suprafaţa totală primită de oraş este de zece hectare de spaţiu verde sau de agrement.
„În sfârşit, după opt ani de luptă cu birocraţii din toate guvernele, am reuşit să readucem în patrimoniul oraşului aceste obiective atât de importante. Aşa era firesc şi aşa era corect, ca toate aceste terenuri să revină târgumureşenilor care au nevoie de ele. Avem acum misiunea să reabilităm şi să dăm o faţă nouă acestor arii abandonate atăţia ani şi lăsate în paragină. O să vedeţi ce lucruri frumoase o să facem în parc şi la vechiul stadion „Municipal” şi o să vedeţi ce bazine şi terenuri de recreere o să facem la baza de la Weekend”, declara atunci primarul Dorin Florea.
Din păcate pentru mureşenii care sperau ca baza sportivă de legendă a oraşului să renască, de atunci şi până acum nu s-a făcut absolut nimic pentru modernizarea stadionului, a parcului din apropiere sau a terenurilor de sport din cadrul complexului „Weekend”. De atunci, nu s-a mai auzit nimic despre vreo modernizare a ruinei care este acum stadionul Municipal, iar de fapte concrete