Bursa Locurilor de Muncă se desfăşoară la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu pe parcursul a trei zile. O firmă de recrutare a forţei de muncă trimite gorjenii să muncească la o firmă care produce subansamble pentru maşini.
250 de slujbe sunt puse la dispoziţia gorjenilor aflaţi în căutarea unui loc de muncă în cadrul burse care s-a deschis ieri la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu. 30 de agenţi economici participă la Bursa Locurilor de Muncă organizată de Fundaţia Delta, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Gorj. Acţiunea se desfăşoară până sâmbătă, 16 iulie, după care bursa se va muta în municipiul Motru, de pe 18 iulie, şi în comuna Bustuchin, de pe data de 23 iulie. „Este a opta lună de implementare a proiectului, iar rezultatele sunt satisfăcătoare. Am informat şi consiliat până acum 500 de femei“, a spus Cornel Vişoianu, preşedintele Fundaţiei Delta.
Locurile de muncă oferite sunt în judeţul Gorj, în ţară, dar şi în străinătate şi diferite meserii, de la operator calculator şi barman şi până la decorator florar sau consilier financiar. Programul este destinat în primul rând femeilor defavorizate, dar şi bărbaţii au o şansă de a-şi găsi un loc de muncă. „Bursa locurilor de muncă este un eveniment care face parte dintr-o serie mai amplă de acțiuni dedicate incluziunii sociale şi egalităţii de şanse pe piaţa muncii a femeilor aflate în situaţii de risc de excludere social. Sunt puse la dispoziţie oferte de locuri de muncă, dar şi programe de formare în următoarele domenii: comerț, servicii de alimentație public, industrie alimentară, panificație, agent vânzări, agent imobiliar, tipograf, fotograf, contabilitate, gestiune, operator PC şi muncitori necalificați“, a precizat Elena Ariton, coordonator al proiectului.
Şomerii au fost dezamăgiţi de ofertă
Persoanele venite la Bursa Locurilor de Muncă au fost dezamăgite slu