Îi place să încerce tot felul de preparate tradiţionale ori de câte ori merge în vacanţă. Artistul spune că mai intră din când în când în bucătărie, dar nu se pricepe foarte bine să gătească, aşa că preferă să mănânce ce îi pregăteşte soţia.
"Da, gătesc, dar nu bine. Deea gateste chiar prea bine si ma face sa ma lupt cu mine pentru a nu ma ingrasa!", a declarat Dinu Maxer pentru Slab sau gras.
"Apreciez mancarurile fine, imi plac combinatiile surprinzatoare, usor dulci, cel mai bun exemplu este somonul asezonat cu salata de fructe exotice, pe care l-am servit la nunta noastra. Cand merg in excursii in strainatate, prefer sa platesc mai mult pentru bufetul suedez si la masa de seara, pentru a putea gusta tot felul de preparate traditionale", a spus el.
Îi place să încerce tot felul de preparate tradiţionale ori de câte ori merge în vacanţă. Artistul spune că mai intră din când în când în bucătărie, dar nu se pricepe foarte bine să gătească, aşa că preferă să mănânce ce îi pregăteşte soţia.
"Da, gătesc, dar nu bine. Deea gateste chiar prea bine si ma face sa ma lupt cu mine pentru a nu ma ingrasa!", a declarat Dinu Maxer pentru Slab sau gras.
"Apreciez mancarurile fine, imi plac combinatiile surprinzatoare, usor dulci, cel mai bun exemplu este somonul asezonat cu salata de fructe exotice, pe care l-am servit la nunta noastra. Cand merg in excursii in strainatate, prefer sa platesc mai mult pentru bufetul suedez si la masa de seara, pentru a putea gusta tot felul de preparate traditionale", a spus el.