Astfel, biochimiştii au găsit grăsime de balenă, în brânza de oaie, iar telemeaua de vacă s-a contatat că are 80% soia şi ulei de palmier, iar untul bulgăresc conţine lapte.
Comisarii de la Protecţia Consumatorilor au ajuns la concluzia că 70 de produse fabricate în Bulgaria, precum brânza de oaie, de bivoliţă sau de vacă, au în compoziţie ulei de nucă, de cosos, de palmier, soia şi rapiţă, dar şi grăsime de balenă, aceste substanţe fiind mai ieftine şi mai uşor de procesat. Astfel, biochimiştii au găsit grăsime de balenă, în brânza de oaie, iar telemeaua de vacă s-a contatat că are 80% soia şi ulei de palmier, iar untul bulgăresc conţine lapte.
Comisarii de la Protecţia Consumatorilor au ajuns la concluzia că 70 de produse fabricate în Bulgaria, precum brânza de oaie, de bivoliţă sau de vacă, au în compoziţie ulei de nucă, de cosos, de palmier, soia şi rapiţă, dar şi grăsime de balenă, aceste substanţe fiind mai ieftine şi mai uşor de procesat.