Alexandru Papadopol este însă un carnivor convins şi se lasă mai greu înduplecat.
"V-am mai spus că Alexandru râde de mine când vine vorba de hrana vie... Nu neapărat că nu crede în beneficiile ei, ci pentru că mă vede cum pun seara la hidratat migdale sau diverse, cum pun grâu la încolţit, cum cer frunze verzi în piaţă de care nu a auzit nimeni şi tot aşa...
Acum că sunt liberă, mi-am propus să-l mai vitaminizez şi pe el, care nu pot spune că mănâncă nesănatos, dar e foarte carnivor.
Green smoothie bea, dacă fac, mai cu banană, mango, acum cu caise şi nectarine, aşa cât să nu simtă verdele prea mult, dar nu reuşeam să-l conving că şi mâncarea fără carne este gustoasă şi foarte bună. Aşa că mi-am cumpărat o carte de reţete vegane, foarte interesantă.
Dimineaţa nu mănâncă, doar bea cafea, dar l-am tentat cu câte un smoothie delicios, pe care îl bea cu plăcere, la prânz, sau când vine acasă îl aştept cu mâncărică ovo-lacto-vegetariană: sufleuri de legume, dovlecel, broccoli, conopidă sau tocăniţe de legume cu sosuri delicioase şi sănătoase, vinete umplute cu paste şi legume, diferite supe cremă de legume şi leguminoase, asezonate toate cu garnitură de salată de ardei copţi, vinete sau diferite salate de vară.
Nici dulcele nu mi-a lipsit aşa că i-am făcut biscuiţi, torturi, creme şi îngheţate, raw şi vegane, care au ieşit delicioase.
Asa că am reuşit să-l fac să renunţe câteva zile la carne, asta până în weekend când e liber şi nu mai decid eu meniul, aşa că se încinge grătarul si se pregăteşte carne cu piure şi salată", a scris Ioana Ginghină pe blogul său. Alexandru Papadopol este însă un carnivor convins şi se lasă mai greu înduplecat.
"V-am mai spus că Alexandru râde de mine când vine vorba de hrana vie... Nu neapărat că nu crede în beneficiile ei, ci pentru că mă vede cum pun seara la hidr