Nemulţumită de faptul că a fost achitată pe motiv că faptei i-ar fi lipsit unul dintre elementele constitutive ale infracţiunii, în loc să fie declarată total nevinovată, primăriţa Mariana Mircea s-a adresat judecătorilor Curţii de Apel Constanţa, solicitându-le să-i spele imaginea.
Concret, potrivit Portalului instanţelor de judecată, pe rolul Secţiei penale a Curţii de Apel a fost înregistrat recursul edilului din Cernavodă declarat împotriva hotărârii Judecătoriei Medgidia de a o achita în temeiul articolului 10 litera d din Codul de procedură penală. Dosarul a fost înregistrat la Curtea de Apel Constanţa sub numărul 2135/256/2010, Mariana Mircea figurând ca recurent. La rândul lor, se pare că nici procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia n-au fost mulţumiţi de soluţia pronunţată la fond, motiv pentru care au atacat-o şi ei în recurs. Iar aceasta, în contextul în care procurorii au fost cei care au dispus, în luna iunie 2010, trimiterea în judecată a primăriţei, pe care o acuzau de săvârşirea infracţiunii de fals în declaraţii. Recursurile declarate în cauză vor fi analizate de magistraţii Curţii de Apel Constanţa după finalizarea vacanţei judecătoreşti, pe data de 1 septembrie, în Complet 1 Recurs. Indiferent care va fi ea, decizia Curţii de Apel va fi definitivă. Nemulţumită de faptul că a fost achitată pe motiv că faptei i-ar fi lipsit unul dintre elementele constitutive ale infracţiunii, în loc să fie declarată total nevinovată, primăriţa Mariana Mircea s-a adresat judecătorilor Curţii de Apel Constanţa, solicitându-le să-i spele imaginea.
Concret, potrivit Portalului instanţelor de judecată, pe rolul Secţiei penale a Curţii de Apel a fost înregistrat recursul edilului din Cernavodă declarat împotriva hotărârii Judecătoriei Medgidia de a o achita în temeiul articolului 10 litera d din Codul de procedură penală. Dosarul a fost î