Mai mult, actriţa a descoperit şi că oamenii mănâncă prea mult faţă de cât au nevoie şi că din excesele alimentare rezultă doar probleme de sănătate.
"Zilele astea am aflat că zahărul e otravă. Ştiam, dar nu credeam că e chiar otravă, credeam doar că nu face bine. Ei bine dragele mele, zahărul e numit şi "otravă albă"... Şi când mă gândesc cât zahăr am mâncat la viaţa mea, câtă otravă am băgat în mine. Probabil câtă voi mai băga de aici înainte. Proaspăt informată îmi place să cred că nu voi mai pune ceva cu zahăr în gură vreodată şi totuşi sunt eu în stare să mă abţin? Rămâne ca timpul să-mi dea răspuns la această întrebare. Am mai aflat că noi oamenii mâncăm mult, mult peste cât avem nevoie şi de aici pleacă multe dintre problemele noastre fizice şi mentale. Se pare că al nostru corp e mult prea ocupat să digere mâncarea multă şi proastă pe care o mâncăm şi nu se mai poate concentra asupra altor probleme. De aici rezultă imunitate scăzută, dureri de cap, stări de rău, apatie, stres, lipsă de energie şi altele. Toate aceste probleme se rezolvă simplu: mâncare mai puţină şi de bună calitate", a scris Ioana Ginghină pe blogul său.
Mai mult, actriţa a descoperit şi că oamenii mănâncă prea mult faţă de cât au nevoie şi că din excesele alimentare rezultă doar probleme de sănătate.
"Zilele astea am aflat că zahărul e otravă. Ştiam, dar nu credeam că e chiar otravă, credeam doar că nu face bine. Ei bine dragele mele, zahărul e numit şi "otravă albă"... Şi când mă gândesc cât zahăr am mâncat la viaţa mea, câtă otravă am băgat în mine. Probabil câtă voi mai băga de aici înainte. Proaspăt informată îmi place să cred că nu voi mai pune ceva cu zahăr în gură vreodată şi totuşi sunt eu în stare să mă abţin? Rămâne ca timpul să-mi dea răspuns la această întrebare. Am mai aflat că noi oamenii mâncăm mult, mult peste cât avem nevoie şi