Concurs de gătit bogracs la Zalău, în Piaţa 1 decembrie 1918, în cea de a doua zi de sărbătoare a oraşului. Reprezentanţi ai unor instituţii din administraţia publică locală, judeţeană şi nu numai, s-au transformat în bucătari.
Inţiativa şi organizarea aparţine societăţii RFV Distriterm SRL. Protagoniştii, concurenţi în această competiţie, au fost echipele:Transurbis, Compania de Apă Someş, Primăria Zalău, Consiliul Judeţean Sălaj, RFV Distriterm, Serviciul de Gospodărire al Apelor. Jurizarea a fost făcută de către prefectul Alexandru Vegh, Roland Szmola, directorul general al RFV Distriterm SRL şi tânărul Adrian Szucs, bucătarul care a avut o emisiune la postul de televiziune cu profil gastronomic Paprika TV.
După degustări şi deliberări juriul a decis să acorde premiul I pentru cel mai gustos bogracs echipei Companiei de Apă Someş, care a primit un coş cu produse pentru bucătărie, ustensile artizanale, ce nu trebuie să lipsească niciunui bucătar care se respectă. Pe cea de a doua treaptă a podiumului au urcat două echipe: Transurbis şi Consiliul Judeţean Sălaj.
La egalitate de puncte, pe locul trei s-au clasat trei echipe: RFV Distriterm, Primăria Zalău, şi Serviciul de Gospodărire a Apelor. S-a acordat de asemenea şi un premiu special, premiul “E complete”, echipei complete, al cărei colectiv a fost considerat de juriu ca fiind cel mai bine consolidat, diplomă acordată echipei Consiliului Judeţean Sălaj. Meda Morariu, director comercial în cadrul RFV Distriterm , a declarat pentru ADS că toţi participanţii la concurs au fost premiaţi cu articole şi produse eco.