Atmosfera a fost una relaxantă, peisajul a fost minunat, iar preparatele specifice zonei au făcut deliciul acestui mini- concediu. Cu toate acestea, reporterul Pro TV a rămas profund dezamăgit de atitudinea taximetristilor ciprioţi, la care a apelat destul de des pentru a se putea deplasa şi vizita toată zona.
"Am rămas puţin dezamăgiţi de taximetriştii cu obiceiuri nesănătoase, dar ne-a trecut la restaurant, unde am descoperit un meniu excelent din peşte şi fructe de mare - fish meze, asta ca să ştiţi ce să cereţi chelnerului", a povestit George Buhnici.
Atmosfera a fost una relaxantă, peisajul a fost minunat, iar preparatele specifice zonei au făcut deliciul acestui mini- concediu. Cu toate acestea, reporterul Pro TV a rămas profund dezamăgit de atitudinea taximetristilor ciprioţi, la care a apelat destul de des pentru a se putea deplasa şi vizita toată zona.
"Am rămas puţin dezamăgiţi de taximetriştii cu obiceiuri nesănătoase, dar ne-a trecut la restaurant, unde am descoperit un meniu excelent din peşte şi fructe de mare - fish meze, asta ca să ştiţi ce să cereţi chelnerului", a povestit George Buhnici.