"Sunt gurmandă şi greu mă pot abţine când am mâncarea preferată sub nas. Printre preferate sunt midiile în sos roşu, pastele cu trufe, mâncarea chinezească, sushi şi lista poate continua în funcţie de cât spaţiu aveţi", spune ea. Deocamdată nu se gândeşte la caloriile din alimentele pe care le consumă. "Cei mai păcătoşi cred că sunt cartofii prăjiţi, deşi nici pastele cu trufe nu sunt mai prejos. Nu prea mă gândesc la calorii, ci mai degrabă la calitate şi prospeţime. Dacă e să vorbim de reguli, ţin cont de câteva: fructele mereu primele, fără lactate şi brânzeturi seara şi junk food o dată pe an, dacă se poate", adaugă blonda.
Probleme cu greutatea a avut doar în copilărie, dar nu pentru că acumula kilograme în plus, ci pentru că era prea... slabă. "Acum nu ştiu dacă să mai consider acest aspect ca fiind o problemă, având în vedere că toată lumea vrea să fie slabă, cât mai slabă", conchide ea. Prezentatoarea ştirilor matinale de la postul cu management turcesc s-a întors de curând dintr-o scurtă vacanţă petrecută la Monaco, în compania iubitului ei.
"Sunt gurmandă şi greu mă pot abţine când am mâncarea preferată sub nas. Printre preferate sunt midiile în sos roşu, pastele cu trufe, mâncarea chinezească, sushi şi lista poate continua în funcţie de cât spaţiu aveţi", spune ea. Deocamdată nu se gândeşte la caloriile din alimentele pe care le consumă. "Cei mai păcătoşi cred că sunt cartofii prăjiţi, deşi nici pastele cu trufe nu sunt mai prejos. Nu prea mă gândesc la calorii, ci mai degrabă la calitate şi prospeţime. Dacă e să vorbim de reguli, ţin cont de câteva: fructele mereu primele, fără lactate şi brânzeturi seara şi junk food o dată pe an, dacă se poate", adaugă blonda.
Probleme cu greutatea a avut doar în copilărie, dar nu pentru că acumula kilograme în plus, ci pentru că era prea... slabă. "Acum nu ştiu dacă să mai consider a