Peste tot pe planetă există o mulţime de tradiţii despre care nu avem habar. Unele sunt atât de ciudate încât par absurde.
Fiecare popor are propriile lui tradiţii, pe care le transmite din generaţie în generaţie şi le respectă cu sfinţenie. Unul dintre „ritualurile“ în care ciudăţeniile sunt prezente la tot pasul este căsătoria, probabil unul dintre momentele cele mai importante din viaţa individului şi prin urmare şi momentul care trebuie să rămână permanent în memorie.
Site-ul www.pinkblog.it trece în revistă unele dintre aceste tradiţii, care, uneori, transformă ceremonia de nuntă în adevărate probe de curaj. De exemplu, în cazul tribului Tidong din Malaezia, descoperim că tradiţia le cere proaspeţilor miri ca imediat după ceremonie să înfrunte o probă de rezistenţă deloc de neglijat: trei zile şi trei nopţi, bieţii soţi nu trebuie să ...elimine nimic din propriul corp. Din acest motiv, cuplul este supravegheat îndeaproape de prieteni şi rude, care au grijă ca mirii să nu aibă acces la o cantitate prea mare de alimente şi lichide. Cele trei zile de suferinţă atroce ar fi de ajutor, spun înţelepţii tribului, pentru a îndepărta pericolul naşterii unui copil mort şi pentru a favoriza fertilitatea, precum şi pentru ca proaspeţii căsătoriţi să aibă parte de o viaţă lungă şi sănătoasă.
Obiceiuri şi tradiţii
Membrii comunităţii Amish au, în schimb, o ceremonie mai simplă, care se poate desfăşura doar în lunile noiembrie şi decembrie, când lucrările agricole sunt oprite. Singurele cadouri de nuntă permise sunt unelte pentru a munci şi furculiţe pentru a mânca.
În Hawaii, sunt categoric interzise articolele care au de-a face cu munca. O ghirlandă de flori colorate şi parfumate este cel mai frumos cadou pe care îl puteţi face. Vă simţiţi singur? Nu reuşiţi să găsiţi o femeie dornică să îşi petreacă restul vieţii alături de dumneavoas