Locuitorii unei insule din Croaţia sunt renumiţi pentru producerea uleiului de măsline. Chiar ei l-au denumit "lichidul de aur". De la această expresie şi până la un ulei cu adevărat de aur nu a mai fost decât un pas.
Inedita idee i-a venit lui Goran Marevici, un producător local, care s-a gândit să adauge aur în uleiul de măsline. Acesta poate fi folosit şi la gătit, deoarece nu afectează nici gustul şi nici proprietăţile mâncării.
Succesul uleiului îmbogăţit cu aur a fost extrem de rapid. Din cauza cererii uriaşe, Marevici a fost nevoit să refuze comenzi din partea unor hoteluri şi restaurante de renume. Bărbatul şi-a îndreptat întreaga atenţie către tuirişti, care sunt atraşi, în principal, de sticluţa de 9,5 euro.
Deşi preţul aurului a crescut în ultima perioadă, Marevici susţine că nu va modifica preţul produsului său.
Turiştii aflaţi în vacanţă pe insula Krk sunt încântaţi de neobişnuitul produs chiar dacă unii dintre ei au reţinerii atunci când vor să îl cumpere. Majoritatea celor care cumpără uleiul cu aur, însă, sunt atraşi de valoarea acestuia ca suvenir decât de potenţialul gastronomic al acestuia.
Locuitorii unei insule din Croaţia sunt renumiţi pentru producerea uleiului de măsline. Chiar ei l-au denumit "lichidul de aur". De la această expresie şi până la un ulei cu adevărat de aur nu a mai fost decât un pas.
Inedita idee i-a venit lui Goran Marevici, un producător local, care s-a gândit să adauge aur în uleiul de măsline. Acesta poate fi folosit şi la gătit, deoarece nu afectează nici gustul şi nici proprietăţile mâncării.
Succesul uleiului îmbogăţit cu aur a fost extrem de rapid. Din cauza cererii uriaşe, Marevici a fost nevoit să refuze comenzi din partea unor hoteluri şi restaurante de renume. Bărbatul şi-a îndreptat întreaga atenţie către tuirişti, care sunt atraşi,