Nici de sărbătoare adormirii Maicii Domnului, conducerea SC Arimex Comexim 2000 SRL, nu i-a uitat pe bolnavii care într-o zi de sărbătoare sunt nevoiţi să rămână internaţi în spital pentru a-şi trata suferinţele. Ca de obicei, la ceas de sărbătoare, meniul pregătit de bucătăresele de la cele două cantine de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă şi de la Spitalul de Boli Infecţioase, a fost bogat şi diversificat, dar şi suficient de hrănitor pentru a le da forţe proaspete celor care sunt internaţi.
Pentru ca mesele să fie primite cum se cuvine, un preot a fost prezent astăzi la ora prânzului, la cele două cantine aparţinând societăţii, pentru a sfinţi săvârşind o scurtă slujbă masa de prânz a bolnavilor. Bucatele pregătite pentru masa de prânz pentru bolnavii de la SCJU de la comun, oncologic, copii şi lehuze, plus însoţitori au constat în ciorbă ţărănească de văcuţă, sărmăluţe în foi de varză cu mămăliguţă şi ardei, dar şi cornuri de casă cu rahat pregătite ca la mama acasă plus fructe, mere. Cei care au avut diferite afecţiuni cum ar fi ulcer sau diabet au fost serviţi cu supă de roşii cu găluşte ori ciorbă ţărănească de văcuţă la care s-au adăugat ardei umpluţi cu carne şi smântână, peşte la tavă şi cartofi natur cu lămâie, plus dulciurile la fel ca la meniul comun. Masa de seară, chiar dacă nu a fost sfinţită a primit binecuvântarea părintelui paroh. Pacienţii servesc în această seară spaghete cu brânză de vaci, salată stroganoff, ardei umpluţi cu carne şi smântână, spaghete milaneze gratinate, ceai cu lămâie, biscuiţi.
Şi pacienţii secţiilor exterioare ale SCJU Constanţa au primit un meniu diversificat format din borş de dovlecei cu paste, mâncare de cartofi cu pui, supă de roşii cu fulgi de ou, pui la tavă cu cartofi natur şi fructe. La masa de seară aceştia au primit budincă de macaroane cu brânză, brânză de vaci cu smântână, frip