BERBEC
Când nu sunt în toane prea bune, Berbecii pot reprezenta coşmarul oricărui chelner sau orice alt angajat în domeniul relaţiilor cu clienţii. Indiferent de cât de aglomerat este restaurantul, ei vor cere cea mai bună masă ACUM, meniul pe masă în următoarele 30 de secunde, iar chelnerul are, în medie, două minute, pentru a aduce comanda, care trebuie să fie la temperatura optimă. Dacă acesta nu îndeplineşte în timp exact cerinţele, riscă nu doar să rămână fără bacşiş, dar şi să se aleagă cu cel puţin câteva remarci ostile. Dacă, în schimb, sunt în toane bune, Berbecii se pot număra printre cei mai generoşi clienţi - bineînţeles, rapiditatea este esenţială şi în acest caz!
TAUR
Taurilor nu prea le place să experimenteze, aşa că probabil se numără printre clienţii cei mai fideli ai unui anumit restaurant/bar/magazin, etc. Comandă cam întotdeauna aceleaşi lucruri, probabil un meniu destul de clasic, pentru că sunt destul de reticenţi în legătură cu felurile exotice şi băuturile cu nume ciudate. Ca să capeţi un bacşiş de la Taur, cea mai simplă soluţie este ca preparatele aduse să fie cu adevărat gustoase, porţiile generoase, iar servirea exemplară! Nu de alta, dar aceşti nativi sunt extrem de atenţi la portofelul lor.
GEMENI
Clientul Gemeni este spontan şi imprevizibil şi îi place varietatea. Îl poţi găsi într-o zi în cel mai scump şi sofisticat restaurant din oraş, pentru ca a doua zi să se relaxeze, cu o bere în mână, la o terasă fără pretenţii de pe plajă. Partea bună este că, în general, nu sunt nişte clienţi prea mofturoşi la capitolul servire sau preparate (atunci când sunt în toane bune, adică. Dacă au o zi proastă, pot să depăşească orice Berbec la capitolul pretenţii). În plus, sunt extrem de sociabili, aşa că este foarte posibil să se împrietenească cu barmanul, chelnerul sau patronul localului în maximum jumătate de oră! Cât d