Platforma dintre primarie si Banca Raiffeisen, aflata in centrul municipiului, unde edilii doreau initial sa amenajeze un parc, s-a transformat intr-o zona plina de boscheti. Jungla in miniatura acopera o suprafata de aproximativ 600 mp si nimeni primarie, mai precis de la Serviciul de Gospodarie Comunala, nu pare deranjat de acest lucru. Mai mult, aceasta zona nu este singura unde cresc balarii. Seful Serviciului de Gospodarie Comunala, Stefan Popa, a precizat ca, la nivelul municipiului Pascani, un singur echipaj, format din doi oameni, se ocupa cu cositul buruienilor. „In cadrul Serviciului de Gospodarie dispunem de doua aparate de taiat iarba. Asta nu ar fi o problema, pentru ca am putea sa mai cumparam cateva, deoarece nu sunt atat de scumpe. Problema este ca nu avem oameni indeajuns. Efectivul este mic fata de suprafata pe care o avem de acoperit. Plus ca, pe langa cosit, mai avem si alte activitati, la sera, pe care trebuie sa le facem la timp. Dar cu doi oameni nu poti sa tai toata iarba din Pascani, mai ales ca aceasta creste si repede. Ne descurcam cum putem”, a declarat Stefan Popa.
Astfel, pana la venirea iernii, boschetii din Pascani pot creste in liniste, fara ca cineva din conducerea primariei sa ia la cunostinta de halul in care arata centrul municipiului.
Platforma dintre primarie si Banca Raiffeisen, aflata in centrul municipiului, unde edilii doreau initial sa amenajeze un parc, s-a transformat intr-o zona plina de boscheti. Jungla in miniatura acopera o suprafata de aproximativ 600 mp si nimeni primarie, mai precis de la Serviciul de Gospodarie Comunala, nu pare deranjat de acest lucru. Mai mult, aceasta zona nu este singura unde cresc balarii. Seful Serviciului de Gospodarie Comunala, Stefan Popa, a precizat ca, la nivelul municipiului Pascani, un singur echipaj, format din doi oameni, se ocupa cu cositul buruienilor. „