Marile hoteluri din Bucuresti se pregatesc pentru toamna. Unitati precum Marriott, Radisson, Hojo, Rin sau Novotel angajeaza bucatari, ospatari, cameriste, reprezentanti vanzari si tehnicieni. DailyBusiness va prezinta ce pozitii sunt libere la hotelurile de 4 si 5 stele din Capitala.
In contextul in care majoritatea marilor hoteluri din Bucuresti se bazeaza pe turismul de business, lunile de toamna reprezinta cea mai "profitabila" perioada din an, cand gradele de ocupare urca in unele cazuri pana la 100%.
JW Marriott Grand Hotel angajeaza in aceasta perioada bucatar, ospatar, agent de securitate, camerista-sefa si hostess. Pentru toate cele cinci posturi, cunoasterea limbii engleze reprezinta o cerinta obligatorie, iar pentru bucatar este necesara o experienta de minim doi ani in domeniu. De asemenea, experienta (fara a se preciza nivelul) reprezinta un avantaj si pentru posturile de ospatar, camerista-sefa si agent securitate.
Radisson Blu cauta o persoana calificata ca zugrav, frigotehnist si electrician care sa indeplineasca urmatoarele sarcini: mentinerea si intretinerea facilitatilor hotelului prin efectuarea de zugraveli si reparatii in camerele de hotel, holuri, bucatarii, zone publice si exterior.
Hotelul de cinci stele mai recruteaza ospatar, barman, camerista, ajutor bucatar si agent curatenie, care trebuie sa aiba minim un an de experienta in domeniul aferent, sa fie ospitalieri si sociabili.
Hotelul Hilton are disponibil un post de sales account executive. Printre cerinte se numara: minim doi ani de experienta in domeniul hotelier, turism, vanzari sau PR, studii superioare ( de preferat in turism), abilitati de negociere si rezistenta la lucrul cu dead-line-uri.
Howard Johnson Grand Plaza Hotel (HOJO)angajeaza senior sales manager (middle-level), cu studii superioare in Economie si atesta