Studiile ştiinţifice nu contrazic această teorie, dar nici nu o confirmă, ceea ce înseamnă că obiceiul proaspăt împământenit este posibil să nu aducă niciun beneficiu consumatoarelor de placentă.
Jennifer Hughes, o americancă de 28 de ani din New York, şi-a deschis o afacere bazată pe gătitul placentei. Ea şi-a îngurgitat placenta, care avea 23 de centimetri şi 700 de grame, la 10 minute după ce a născut.
Femeile care îşi mănâncă placenta spun că aceasta are efect asupra depresiei postnatale, la producerea de lapte matern şi la recâştigarea nutrienţilor pierduţi în timpul sarcinii, numai că niciun om de ştiinţă nu confirmă aceste supoziţii, informează gandul.info. Studiile ştiinţifice nu contrazic această teorie, dar nici nu o confirmă, ceea ce înseamnă că obiceiul proaspăt împământenit este posibil să nu aducă niciun beneficiu consumatoarelor de placentă.
Jennifer Hughes, o americancă de 28 de ani din New York, şi-a deschis o afacere bazată pe gătitul placentei. Ea şi-a îngurgitat placenta, care avea 23 de centimetri şi 700 de grame, la 10 minute după ce a născut.
Femeile care îşi mănâncă placenta spun că aceasta are efect asupra depresiei postnatale, la producerea de lapte matern şi la recâştigarea nutrienţilor pierduţi în timpul sarcinii, numai că niciun om de ştiinţă nu confirmă aceste supoziţii, informează gandul.info.