După multe încercări nereusite de a da ocol centrului oraşului Tg. Mureş şi după trei rânduri de indicaţii mai mult sau mai puţin eronate, am ajuns la poarta complexului - aş putea să îl numesc rezidenţial - Peninsula.
Deşi line-up-ul anunţat pe afiş nu promitea să fie la fel de îndestulător ca în alţi ani, paleta de opţiuni pentru petrecerea timpului a furat gândul de la lista de artişti din portofoliu. Carting, teren de baschet, tenis, zona de chill out, ring de dans pentru profesionişti, spaţiu de camping foarte bine organizat, suficient de departe de zona de concerte pentru un somn cât mai liniştit şi cireaşa de pe tort: un ştrand cu cinci bazine, şezlonguri şi hamace, spaţiu care a mobilizat mii de oameni cât timp gradele de afară erau cu mult peste limita de toleranţă.
Dar cum nimic nu poate fi perfect ar fi şi câteva minusuri: aş începe cu lipsa perdelelor la duşuri şi cu oferta limitată de mâncare: kurtos, câteva tradiţionale grătare, sendvişuri, nelipsita şaormă şi câteva gogoşi. Odată ce ai parcat maşina în camping nu mai ai voie să o scoţi aşa că dacă ai apucat să îţi iei o conservă de acasă, eşti fericit, dacă nu, reia meniul de mai sus.
Nem tu dom, ce-ai spus?
Limbile de circulaţie internaţională sunt o binecuvântare, mai ales când aproximativ 70% dintre participanţii la festival sunt de origine maghiară. În bazarul amplasat în perimetrul complexului esti întâmpinat cu voie bună şi cheia este să spui "nem tu dom. romana?".
Dau două beri goale pe una plină
Moda e moda chiar şi când vine vorba de muzică. Trendul Eco este adoptat si epuizat de orice manifestare de genul Peninsula, Stufstock sau alte festivaluri.Si cum să motivezi oamenii dacă nu cu concursuri. Dis de dimineaţă, cum scoteai nasul din camping trebuia să fii foarte atent să nu te împiedici de grupurile numeroase de oameni care adunau de pe