Inedit. Pâinea umplută cu ciolan a fost adusă din UngariaOrganizatorii le-au oferit participanţilor toate ingredientele necesare şi i-au lăsat să-şi scoată în evidenţă imaginaţia şi talentul la gătit.
Poftă. Clienţii au golit farfuriile până la ultima lingură de tocanăLa final, a rezultat un ceaun cu ciorbă din şapte feluri de peşte, preparată de arădenii din cartierul Aradul Nou, zona Port Arthur, dar şi un szekely gulyaş preparat, după o reţetă tradiţională maghiară, de Asociaţia Sudorilor. Medicii de familie au pregătit gulaş de porc cu piure de cartofi şi legume.
Doi în unu. Tocăniţele poliţiştilor locali au fost însoţite de pupături Poliţiştii locali au pregătit, ca de fiecare dată, o surpriză, tocăniţa cu pupici, care a trebuit câştigată la roata norocului. Astfel, clienţii au trebuit să învârtă roata, care se oprea în dreptul unei fotografii cu un poliţist sau o poliţistă locală. Poliţistul din imagine avea obligaţia să îşi servească clientul cu tocăniţă şi... pupături.
Tot o atracţie a festivalului a fost şi pâinea umplută cu ciolan şi legume, care a cântărit şase kilograme şi a fost adusă de Marin Crişan, preşedintele Asociaţiei Sudorilor din Arad, din localitatea maghiară Bătania.
Inedit. Pâinea umplută cu ciolan a fost adusă din UngariaOrganizatorii le-au oferit participanţilor toate ingredientele necesare şi i-au lăsat să-şi scoată în evidenţă imaginaţia şi talentul la gătit.
Poftă. Clienţii au golit farfuriile până la ultima lingură de tocanăLa final, a rezultat un ceaun cu ciorbă din şapte feluri de peşte, preparată de arădenii din cartierul Aradul Nou, zona Port Arthur, dar şi un szekely gulyaş preparat, după o reţetă tradiţională maghiară, de Asociaţia Sudorilor. Medicii de familie au pregătit gulaş de porc cu piure de cartofi şi legume.
Doi în unu. Tocăniţele poliţiştilor locali au fost însoţite de pupăt