La cea de a VI-a ediţie a Festivalului de pe Valea Gurghiului nu putea lipsi de la standul Reghinului, specialistul în gătitul bucatelor Ioan Ţeugea. Acesta a venit, la fel ca în fiecare an, însoţit de echipa sa de şoc de la Restaurantul “Crizantema”. Prezent la toate cele VI ediţii ale festivalului Ţeugea rămâne unul dintre cei mai populari gastronomi care dau gust Văii Gurghiului.
La fel a făcut şi la această ediţie a Festivalului, având grijă să întreţină atmosfera în bucătaria amenajată în aer liber, în spatele standului Reghinean. Pe lângă faptul că el este bucătar, la festival face şi patru, cinci chestii deodată: găteşte, socializează cu oamenii, face bufetul, face design-ul, strânge, încarcă duba şi o debaraseză uneori. Ţeugea e omul pe care l-a ales meseria pentru că îi place să amestece tot felul de ingrediente, să se joace cu ele să le combine, până descoperă cele mai rafinate asocieri de gust şi să gătească din aceste combinaţii ceva perfect! “Am avut şi la această ediţie specialităţi culinare din bucătăria românească pentru toate gusturile, pentru toţi artiştii care au reprezentat Reghinul în festival, pentru invitaţii de onoare şi bineînţeles pentru turiştii care ne-au vizitat şi care au vrut să prindă gustul celor mai cunoscute preparate tradiţionale româneşti. Am servit sarmale, guiaş din carne de viţel, piept de pui, pulpe dezosate, ceafă, grătar sau piept de porc la discreţie iar ca şi aperitive pentru cei care au dorit să îşi răsfeţe papilele gustative am pregătit clătite cu dulceaţă şi prăjitură de ciocolată şi smântână”, a declarat Ioan Ţeugea.
La cea de a VI-a ediţie a Festivalului de pe Valea Gurghiului nu putea lipsi de la standul Reghinului, specialistul în gătitul bucatelor Ioan Ţeugea. Acesta a venit, la fel ca în fiecare an, însoţit de echipa sa de şoc de la Restaurantul “Crizantema”. Prezent la toate cele VI ediţii ale fes