Aproape 600 de invitaţi au participat la nunta lui Cristi Borcea care a avut loc la centrul de evenimente Ambasad’OR, din Otopeni.
Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat luni la Realitatea TV că la nunta lui Cristi Borcea a băut doar două pahare de şampanie. Despre preţul real al acestei nunţi, Becali a spus că, în opinia lui, evenimentul nu a costat 1 milion de euro, cât s-a vehiculat în presă, ci aproximativ 200.000 – 300.000 de euro.
Becali a ţinut să precizeze că în presă au fost vehiculate multe neadevăruri legate de nuntă şi a menţionat că soacra mică, mama miresei, nu a fost supărată şi a participat la eveniment. Patronul Stelei a spus că Borcea chiar i-a dedicat o melodie mamei Alinei, numită “Soacra nu mă vrea”.
Întrebat dacă s-a furat mireasa la nuntă, Gigi Becali a spus că nu, explicând că, din punctul lui de vedere, tradiţiile referitoare la pupatul mâinii naşilor de către miri şi furatul miresei sunt primitive. Becali a mai spus că Borcea i-a cerut părerea în ceea ce priveşte aceste tradiţii, dar că el i-a sugerat că ar fi mai bine să renunţe le ele. “N-am acceptat să se fure mireasa lu’ finul meu deloc, să nu dispară de lângă el nici măcar un minut“, a spus Becali.
Meniu de două stele Michelin
Bucătarii au pregătit pentru nunta lui Cristi Borcea cu Alina Vidican un meniu de două stele Michelin (calificativ internaţional extrem de important şi acordat foarte greu bucătarilor şi restaurantelor, maximum fiind trei stele Michelin), care a costat 600 de euro de persoană.
Gustare rece. Platou EXTRAVAGANZA. Carpaccio de vită umplut cu parmesan şi busuioc. Pate ficat de gâscă cu trufe şi gutui confiate. Piept de raţă cu papaya. Salată de creveţi cu avocado. Sea bass marinat decorat cu incre de manciuria. Brânzeturi Franţa.
Gustare caldă-Fel de baza. Ragout de Homar Breton cu Morel. SORBET DE LĂMÂIE. Fel de bază. File