O reţetă care se prepară uşor, are puţine calorii, dar e plină de savoare. Foarte potrivită pentru a fi servită la cină în seara în care vă decideţi că a venit momentul să-l impresionaţi cu abilităţile voastre culinare deosebite.
Ingrediente
Un piept de pui, 100 g fistic decojit, un praf de coriandru,
un praf de sare, un praf de piper negru, o lingură de miere de albine, 20 g de unt
Mod de preparare
Pieptul de pui se unge deasupra cu miere. Fisticul decojit se taie mărunt şi se amestecă cu sarea, piperul şi coriandrul. Partea unsă cu miere se trece prin această compoziţie şi se aşează într-o tavă unsă cu unt (cu partea tapetată în sus).
Se introduce în cuptor la 170 de grade, timp de 8 minute. Când este gata, se taie în 3 medalioane şi se serveşte cu spanac, cartofi şi legume.
Sursa: Gastronomie.ele.ro O reţetă care se prepară uşor, are puţine calorii, dar e plină de savoare. Foarte potrivită pentru a fi servită la cină în seara în care vă decideţi că a venit momentul să-l impresionaţi cu abilităţile voastre culinare deosebite.
Ingrediente
Un piept de pui, 100 g fistic decojit, un praf de coriandru,
un praf de sare, un praf de piper negru, o lingură de miere de albine, 20 g de unt
Mod de preparare
Pieptul de pui se unge deasupra cu miere. Fisticul decojit se taie mărunt şi se amestecă cu sarea, piperul şi coriandrul. Partea unsă cu miere se trece prin această compoziţie şi se aşează într-o tavă unsă cu unt (cu partea tapetată în sus).
Se introduce în cuptor la 170 de grade, timp de 8 minute. Când este gata, se taie în 3 medalioane şi se serveşte cu spanac, cartofi şi legume.
Sursa: Gastronomie.ele.ro