Poţi asezona clasica ciorbă de cartofi cu lapte bătut acrişor şi vei obţine un preparat culinar foarte gustos
Ingrediente: 400 gr cartofi roşii, o ţelina mică, doi morcovi mici, un păstârnac, o rădăcină pătrunjel, o legătură mărar, 800 ml lapte bătut, sare, piper verde
Mod de preparare: Se curăţă toate ingredientele şi se taie în bucăţi potrivite pentru ciorbă. Într-o oală cu apă şi sare se pune la fiert ţelina, păstârnacul, morcovii, pătrunjelul, iar când sunt aproape fierte, se adaugă şi cartofii cubuleţe. În ultimele 2-3 minute pe foc se adaugă laptele bătut, sare şi piper. Sursa: http://www.gastronomie.ele.ro Poţi asezona clasica ciorbă de cartofi cu lapte bătut acrişor şi vei obţine un preparat culinar foarte gustos
Ingrediente: 400 gr cartofi roşii, o ţelina mică, doi morcovi mici, un păstârnac, o rădăcină pătrunjel, o legătură mărar, 800 ml lapte bătut, sare, piper verde
Mod de preparare: Se curăţă toate ingredientele şi se taie în bucăţi potrivite pentru ciorbă. Într-o oală cu apă şi sare se pune la fiert ţelina, păstârnacul, morcovii, pătrunjelul, iar când sunt aproape fierte, se adaugă şi cartofii cubuleţe. În ultimele 2-3 minute pe foc se adaugă laptele bătut, sare şi piper. Sursa: http://www.gastronomie.ele.ro