În 7 septembrie a.c., Fabrica de magiun de la Topoloveni îşi va deschide porţile pentru stakeholderi şi presă, pentru a marca 10 ani de la preluarea ei de către compania Sonimpex Serv Com SRL, potrivit unui comunicat de presă.
În septembrie 2001, Fabrica de magiun de la Topoloveni era scoasă la vânzare în urma unui proces de lichidare judiciară. Activitatea îi era întreruptă de peste cinci ani, iar utilajele şi întreaga clădire semănau cu un morman de fier vechi.
Pentru a marca bilanţul celor 10 ani de eforturi creative şi financiare, încununate de recunoaşteri internaţionale unice pe piaţa românească, compania îşi deschide în 7 septembrie a.c., începând cu orele 11.00, porţile pentru cei interesaţi să vadă cu propriii ochi cum se transformă prunele în consistentul magiun, fructele în minunăţiile de dulceţuri 100% naturale, fără zahăr adăugat şi fără conservanţi, legumele în jinduita zacuscă-toate numai bune pentru cei ce-şi pun în gând că vor să atingă suta de ani, şi mai ales ce face atât de apetisante produsele de Topoloveni.
F. A. În 7 septembrie a.c., Fabrica de magiun de la Topoloveni îşi va deschide porţile pentru stakeholderi şi presă, pentru a marca 10 ani de la preluarea ei de către compania Sonimpex Serv Com SRL, potrivit unui comunicat de presă.
În septembrie 2001, Fabrica de magiun de la Topoloveni era scoasă la vânzare în urma unui proces de lichidare judiciară. Activitatea îi era întreruptă de peste cinci ani, iar utilajele şi întreaga clădire semănau cu un morman de fier vechi.
Pentru a marca bilanţul celor 10 ani de eforturi creative şi financiare, încununate de recunoaşteri internaţionale unice pe piaţa românească, compania îşi deschide în 7 septembrie a.c., începând cu orele 11.00, porţile pentru cei interesaţi să vadă cu propriii ochi cum se transformă prunele în consistentul magiun, fructele în minunăţiile de dulceţu